Finnes det norske bloggere som aktive skriver om bildekunst

Ja, det finnes flere norske bloggere som skriver om bildekunst og kunstgenerelt. Her er noen av de mest aktive norske kunstbloggerne:
  1. Kunst og kultur - Bloggen Kunst og kultur er en av Norges største kunstblogger og skriver om alt fra maleri og fotografi til skulptur og kunstverk i det offentlige rom.

  2. Kunstkritikk - Kunstkritikk er en av Norges ledende kunstblogger og skriver om aktuelle utstillinger og kunstbegivenheter, både i Norge og internasjonalt.

  3. Billedkunstnerne i Oslo og Akershus (BOA) - BOA er en organisasjon for billedkunstnere i Oslo og Akershus, og deres blogg inneholder informasjon om arrangementer, utstillinger og andre aktiviteter relatert til billedkunst i regionen.

  4. Contemporary Art Norway (CAN) - CAN er en blogg dedikert til samtidskunst i Norge og skriver om aktuelle utstillinger, arrangementer og kunstnyheter.

  5. Artscene Trondheim - Artscene Trondheim er en blogg som fokuserer på kunst og kultur i Trondheim og omegn.

Disse bloggene kan gi deg innsikt i den norske kunstscenen og holde deg oppdatert på aktuelle utstillinger, arrangementer og kunstbegivenheter.

Dersom noen kjenner til flere nettsteder med blogg om kunst, så send meg en melding eller legg til en kommentar.   Kanskje der er mulig å lage en stor oversikt over forskjellige kunstblogger.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.