Kjøpsvilkår

Frakt og leveringstid:
Jeg opererer primært med print på forespørsel, noe som betyr at når bestillingen din mottas, sendes den direkte til kunsttrykkeriet. Trykking er vanligvis klar innen 2-3 arbeidsdager. Trykkeriet håndterer deretter pakking og forsendelse, og du vil motta informasjon fra posttjenesten angående en sporingskode.

Leveringstid:
Leveringstider fra posttjenesten kan finnes på posten.no. Gavekort er digitale og sendes til e-postadressen din som en nedlastbar fil som inneholder et bilde av gavekortet og en brukerkode. Alle forsendelser innenfor Norge er gratis, og det vil ikke påløpe ekstra kostnader senere, siden trykking og frakt skjer innenlands.

Betaling og Ordrebekreftelse:
Ved bestilling vil du motta en ordrebekreftelse fra oss via e-post. Betaling behandles gjennom Klarna, Vipps, Paypal eller kort. Med Klarna kan du velge å betale etter 14 dager. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en fraktbekreftelse via e-post fra oss. Posttjenesten vil sende separat leveringsinformasjon. Sjekk søppelposten hvis du går glipp av en e-post relatert til bestillingen din.

Hvis Noe Går Galt:
Hvis du er misfornøyd med noe vedrørende bestillingen din, gi beskjed til sveinove@hareideart.com, og vi vil ta hånd om det. Vi er fornuftige mennesker.

Enda Mer:
Hvis du trenger mer informasjon, kan du finne det under Frakt, Kjøpsvilkår og Sikkerhet og Personvern.