Om meg selv

Velkommen til mitt kunstneriske univers!

Min lidenskap for kunst er dyp og autentisk. Selv om jeg har passert syttiårsmerket og er offisielt pensjonert, er hjertet mitt og kreativiteten min fortsatt unge. La meg dele litt av min historie med deg.

  

Opprinnelig fra Narvik og her har jeg tilbrakt det meste av mitt yrkesliv. Etter mange år som førstelektor ved UiT, Norges arktiske universitet, Campus Narvik, fant jeg en ny reise i pensjonisttilværelsen - en reise som førte meg inn i kunstens verden.

Min kunstneriske uttrykksform er selvoppdaget og selvformet. Jeg har ikke fulgt tradisjonelle kunstutdanningsveier, men omfavner læring som en livsstil. Gjennom selvstudium, veiledning fra kunstnere verden over og dedikert praksis har jeg utviklet min unike tilnærming til kunst.

Kunsten min strekker seg fra digitale abstrakte malerier, landskapsbilder, figurative bilder og popart. Ved å omfavne moderne teknologi, spesielt gjennom bruk av iPad og Procreate-programvare, har jeg frigjort meg fra tradisjonelle begrensninger. Den digitale verden gir meg friheten til å male når som helst, hvor som helst.

Hvert bilde jeg skaper bærer med seg en del av min historie og erfaring. Jeg har solgt verkene mine til en mangfoldig gruppe mennesker, både nasjonalt og internasjonalt. Bildene selges i tillegg til mitt eget kunstgalleri og nettbutikk, så er de også tilgjengelig fra digitalt og anerkjente kunstplattformer som Artmajeur, Saatchiart, og mange flere.

Men den ultimate anerkjennelsen for meg er når en fremmed ønsker å bringe et stykke av mitt arbeid inn i deres hjem. Å vite at mine malerier finner sin plass i en annens liv er en autentisk bekreftelse på kraften i kunstens universelle språk.  Etterhvert finnes det nå bilder malt av meg rundt ulike hjem i hele verden.

Jeg inviterer deg til å utforske mine digitale gallerier, oppdage fargerike landskap og følelsesmessige øyeblikk fanget i hvert verk. Gjennom kunsten min har jeg som mål å koble meg til deg og spre inspirasjon.

Takk for at du deler denne reisen med meg.

Hilsen
Svein Ove Hareide