Hvor mange følgere bør jeg minimum ha på mine sosiale plattformer

Antall følgere du trenger på sosiale medier for å oppnå et salg varierer avhengig av flere faktorer, som den type kunst du selger, prisen på produktet, men også engasjementet ditt på plattformen, og om du når ut til målgruppen din.

Det er viktig å huske at antall følgere ikke alltid er den mest avgjørende faktoren når det gjelder å oppnå et salg. Selv om å ha mange følgere kan hjelpe til med å øke synligheten din og gi mer sosial bevissthet, er det viktigere å ha en høy grad av engasjement og en lojal følgerskare som er interessert i produktet eller tjenesten din.

For eksempel, hvis du selger dyre kunstverk som også kommer inn under nisjeprodukt som retter seg mot en smal målgruppe, kan du oppnå salg selv med relativt få følgere som er spesielt interessert i bildene dine. På den annen side, hvis du selger billig og allment kunst, kan det hende du trenger et stort antall følgere for å oppnå salg.

Det er også verdt å merke seg at det ikke alltid er nødvendig å ha et stort antall følgere for å bygge en vellykket virksomhet eller markedsføre en kunst. Mange mindre og nisje-orienterte bedrifter og kunstnere har bygget vellykkede virksomheter ved å fokusere på å bygge en lojal følgerskare og øke engasjementet sitt på plattformen.

Generelt sett, å ha et høyt antall engasjerte følgere som er interessert i produktet eller tjenesten din, er viktigere enn å ha et stort antall følgere som ikke er engasjert.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.