Svenske digitale kunstgalleri

Det finnes flere svenske digitale kunstgallerier som kan være nyttige for markedsføring av bildekunst. Noen av disse inkluderer:
  1. Artsy - Artsy er en populær nettplattform for kunstmarkedet, som gir muligheten for kunstnere og gallerier å vise frem og selge sine verk.

  2. Galleri Duerr - Galleri Duerr er en svensk online kunstgalleri som spesialiserer seg på moderne og samtidskunst, med fokus på nordiske kunstnere.

  3. Artely - Artely er en svensk nettplattform for kunsthandel, hvor kunstnere og gallerier kan vise frem og selge sine verk.

  4. Artspace - Artspace er en internasjonal nettplattform for kunsthandel, med et bredt utvalg av kunstverk fra både etablerte og nye kunstnere.

  5. Konstnärshuset - Konstnärshuset er et svenske kunsthus som inkluderer en nettplattform for salg av kunstverk, samt en fysisk galleri som holder utstillinger og arrangementer.

  6. Artportable - Et svensk nettsted som tilbyr markedsføring av dine bilder, hvor markedsføringsaktiviteten avhenger av hvilken betalt avtale du inngår med dem.

Disse nettplattformene kan være nyttige for å øke synligheten og markedsføre bildekunst i Sverige og internasjonalt.

Kanskje det finnes flere svenske nettsteder hvor kunstnere kan digitalt markedsføre seg.   Kjenner du til flere, så gi meg et vink via melding eller kommenter på innlegget.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.