Trykk og innramming

Papirutskrifter:
Forkjenn deg i den tidløse sjarmen til kunstpapir av musekvalitet med våre Giclée-utskrifter. Nøyaktig utformet ved hjelp av Giclée-prosessen, beholder hver utskrift de intrikate tonalitetene og fargenyansene fra det opprinnelige maleriet. Denne metoden, godkjent av Norske Grafikere, lar blekket trenge gjennom papiret og sikrer levende farger som står tidens prøve i et århundre. Ideell for de intrikate detaljene i mitt arbeid, er disse utskriftene et moderne underverk som er bredt akseptert av kunstnere, fotografer og institusjoner globalt. Alle utskrifter er signert og datert, tilgjengelige uten begrensede opplag, slik at du kan pryde ditt rom med et unikt preg.

Innramming:
Hev din utskrift ved å ramme den for å matche din stil. Mens alle bilder selges uten rammer, har du fleksibiliteten til å velge din foretrukne rammeløsning. Besøk din lokale rammemaker eller velg en praktisk og rimelig løsning med standardrammer fra Ikea eller andre leverandører. Disse rammene er klare til å henges opp og leveres med en passepartout som perfekt kompletterer mitt kunstverk, og gir utmerket verdi for investeringen din.

Lerretstrykk:
Fordyp deg i rikheten av ansvarlig kildet trevirke og belagt stoff med våre lerretstrykk. Laget med FSC-sertifisert tre for stolpene, kommer disse utskriftene i to tykkelser for å passe din estetiske preferanse. Enten du velger det slanke lerretet med en 2 cm / 0,8" tre stolpe eller det tykke lerretet med en 4 cm / 1,6" tre stolpe, inkluderer begge alternativene monteringsutstyr for enkel installasjon.

Lerretssubstratet, en blanding av bomull og polyester, tilbyr en vekt på omtrent 300-350gsm / 110-130lb og en tykkelse på 350-400 mikron, noe som sikrer holdbarhet og styrke. Selv om fargede kanter ikke støttes, kan du være trygg på at hvert lerretstrykk er et imponerende, høykvalitets tilskudd til ethvert rom.

For ekstra bekvemmelighet er det inkludert en opphengskit, som varierer basert på leveringslandet. For å beskytte lerretstrykkene dine under transport, pakkes de grundig inn i beskyttende materialer og solide esker. Størrelser kan variere litt etter region, med mål i tommer for USA og Canada, og i centimeter for resten av verden. Hvert lerretstrykk blir trykt og sendt på forespørsel, og tilbyr deg et skreddersydd kunstverk tilpasset din smak.