Les om mitt trykk, lerretstrykk og levering.

Giclee trykk på papir:

Kunstverket er en form for digital grafisk kunst, der den originale trykkplaten er en digital fil. I stedet for å bruke en tradisjonell grafisk trykkplate, blir bildene trykt direkte fra en høyoppløselig fil. Dermed kan bildet trykkes i ulike størrelser med svært høy kvalitet. Denne teknikken kalles Giclee-trykk.

- Den 250 gsm/110lb papirkvaliteten er perfekt for kunstverk og er designet for å vare i mange år uten å miste sin opprinnelige skjønnhet. Mitt matte papir er ubelagt og naturlig hvitt (lys av hvitt).

- Med alkalisk papirproduksjonsteknologi er dette papiret syrefritt, noe som betyr at pH-verdien i massen som brukes til å danne papiret, er over 7 (nøytral). Papiret er også buffret med en alkalisk reserve, som kalsiumkarbonat, for å nøytralisere syreforbindelser absorbert fra atmosfæren eller dannet gjennom naturlig aldring. Dette sikrer at utskriften din vil vare i mange år uten gulning eller misfarging.

- Mine utskrifter er fri for eller har lavt innhold av OBA (optiske blekemiddeltilsetninger). Dette sikrer at den naturlige hvite fargen på papiret forblir konstant under ulike lysforhold. I motsetning kan fargen på papir som inneholder optiske blekemidler endre seg avhengig av lyskilden. I tillegg forblir fargen på OBA-fritt papir mer konsekvent over tid, slik at du kan glede deg over plakaten i mange år uten endringer.

- Jeg bruker FSC-sertifisert papir eller tilsvarende sertifiseringer avhengig av tilgjengelighet i regionen. Det er bedre for mennesker og planeten.
- Hver utskrift sendes i solid emballasje for å sikre trygg levering.
- Papirstørrelser kan variere litt etter region. For USA og Canada måles det i tommer, mens det for resten av verden er i centimeter.
- Alle utskrifter selges uten passepartout og ramme.

Trykk på lerret:
- Vi bruker ansvarlig kildet trevirke, hovedsakelig FSC-sertifisert tre, til å lage rammene for lerretstrykkene våre, noe som sikrer et langvarig og høykvalitetsprodukt.

- Vårt lerretstrykk er tilgjengelig i to tykkelser - slank og tykk - for å matche preferansen din. Det slanke lerretet har omtrent 2 cm / 0,8" tykk tre stolpe, mens det tykke lerretet har omtrent 4 cm / 1,6" tykk tre stolpe. Begge variantene leveres med monteringsutstyr for enkel installasjon.

- Vi bruker belagt stoff, en blanding av bomull og polyester, til lerretssubstratet vårt. Dette gir en vekt på omtrent 300-350 gsm / 110-130 lb og en tykkelse på 350-400 mikron, noe som gir deg et solid og holdbart produkt.

- Vær oppmerksom på at fargede kanter ikke støttes. Imidlertid forsikrer vi deg om at lerretstrykket vårt er et vakkert, høykvalitetsprodukt som vil bringe liv til ethvert rom.

- Vi har også inkludert en opphengskit, som kan variere avhengig av leveringslandet.

Levering:
- Vi har inkludert en opphengskit for trykk på Canvas, som kan variere avhengig av leveringslandet.

- For å sikre ingen skader under transport, sender vi lerretstrykkene våre i beskyttende emballasje og sterke esker.

- Størrelser kan variere litt etter region. For USA og Canada måles det i tommer, mens det for resten av verden er i centimeter.

- Trykkene blir gjennomført og sendt på forespørsel. Ingen minimumskrav er påkrevd.

- Utskrifter på papir leveres uten ramme og passepartout.