Sikkerhet og personvern

Sikkerhet og personvern

Jeg setter pris på besøket ditt på min nettbutikk og din interesse for kunsten min. Jeg ønsker at du skal føle deg trygg mens du utforsker nettstedet mitt, og jeg forsikrer deg om at dine personopplysninger håndteres sikkert av meg som behandlingsansvarlig. Jeg er forpliktet til å beskytte ditt personvern. Du kan besøke de fleste av nettsidene mine uten å oppgi noen informasjon om deg selv. Imidlertid trenger jeg av og til informasjon for å kunne tilby de tjenestene du ber om, og denne personvernerklæringen gir detaljer om innsamling og bruk av data i slike situasjoner.

Innhenting av personlig informasjon
Jeg samler også inn visse opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan inkludere IP-adressen din, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstider og henvisende nettsideadresser. All denne informasjonen brukes til å lage statistikk og har til hensikt å gi meg bedre innsikt for å drive tjenesten, opprettholde tjenestekvaliteten og gi generell statistikk for bruk av nettbutikken min.

Bruk av personlig informasjon
Jeg bruker personopplysninger til følgende formål:
1. Å sikre at nettstedet imøtekommer dine behov.
2. Å levere produkter og tjenester, som spesialtilbud og annen informasjon du ber om eller kjøper.
3. Å hjelpe meg med å skape og publisere innhold som er relevant for deg.
4. Å varsle deg om nye produkter, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss hvis du ber om det.

Kontroll over personlig informasjon
Når du registrerer deg eller på annen måte gir meg personlig informasjon, vil jeg ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten ditt samtykke, bortsett fra de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil kun bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Dette betyr at kun ditt navn og adresse, sammen med produktet du har bestilt, vil deles med trykketjenesten. Hvis du registrerer deg, forteller du meg også hvordan og om du ønsker at jeg skal kommunisere med deg.

Tilgang til personlig informasjon
Jeg gir deg midler til å sikre at dine personopplysninger er nøyaktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på nettsiden min, vil du ha full tilgang til din bestilling når som helst.