Returpolicy

Returpolicy

Du har rett til å returnere ditt kunstkjøp på nett!

Når du kjøper kunst på nettet, innebærer det at du har akseptert og godkjent gjeldende vilkår. Du må være 18 år eller eldre for å gjøre et kjøp i nettbutikken! Vi tilbyr en 14-dagers full returrett i henhold til Angrerettloven for kjøp fra HareideART, der kjøpesummen er over 300 kroner, inkludert frakt og eventuelle tilleggsutgifter. Det er ingen returrett for digitalt nedlastede bilder.

Noen nøkkelpunkter fra angrerettloven:
1. Returrett krever at kunden bærer kostnadene (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Hvis varene ikke kan returneres med vanlig post, anbefaler vi Posten.no for mer informasjon og utførelse av retur av større pakker. Hvis forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering, er dette en kostnad som påløper kunden (jf. Angrerettloven § 24).
2. Returrett krever at varselet gis til selgeren innen 14 dager etter at leveringen er mottatt (jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal, uten unødig opphold og senest 14 dager etter at varsel om tilbaketrekning er gitt, returnere varene (jf. Angrerettloven § 25).
3. Returrett gir selgeren rett til å belaste kunden hvis produktet har blitt forringet på grunn av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varenes art, egenskaper og/eller funksjon (jf. Angrerettloven § 25).
4. Angrerettloven gjelder bare for forbrukerkjøp. Returrett kan ikke brukes av bedrifter eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 1).
5. Angrerettloven gjelder ikke for salg av varer når den totale kontraktsverdien, inkludert frakt og ekstra kostnader for forbrukeren, er 300 kroner eller mindre (jf. Angrerettloven § 2). Du vil få refundert beløpet hvis du ikke ønsker å bytte varen mot en ny. Betingelsen er at varen returneres i samme stand og mengde. Bruk gjerne original emballasje, da du som kjøper er ansvarlig for skader under transport på grunn av utilstrekkelig emballasje.

Ved retur av varer på grunn av feil i levering eller returer etter Angrerettloven av 24.03.72 nr. 11, vennligst bruk returskjemaet som kan lastes ned fra denne nettbutikken. Dette er for å sikre at retur og eventuell refusjon behandles så raskt som mulig.

Returer må gjøres innen 14 dager etter at varen er mottatt.

Kjøperen må gi beskjed til HareideART hvis angreretten benyttes. Fristen anses som overholdt hvis meldingen er sendt før fristen utløper. Det er ingen formelle krav til meldingen, men av bevishensyn bør den være skriftlig. Hvis vilkårene for angrerett er oppfylt, er vi forpliktet til å refundere alle faktiske kostnader belastet forbrukeren. Imidlertid må returkostnadene bæres av deg som kjøper med mindre jeg har brutt avtalen.

NB! Send aldri varer tilbake som postoppkrav. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post: sveinove@hareideart.com
Jeg vil behandle returen din så raskt som mulig, men merk at returer kan ta opptil tre uker å behandle.